باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۶
خانه » آخرين اخبار » آموزش درست کردن آبگوشت ذرت یک شام کم کالری
آموزش درست کردن آبگوشت ذرت یک شام کم کالری

آموزش درست کردن آبگوشت ذرت یک شام کم کالری

یک شام کم کالری درست کنید

طرز تهیه آبگوشت ذرت یک شام کم کالری

مواد لازم برای تهیه آبگوشت ذرت یک شام کم کالری

نحوه تهیه و درست کردن آبگوشت ذرت یک شام کم کالری

مواد مورد نیاز آبگوشت ذرت یک شام کم کالری


با سبزیجاتی که در منزلتان دارید یک شام کم کالری و خوش طعم درست کنید.

طرز تهیه یک شام ساده از سبزیجات را در این دستور برایتان آورده ایم. این غذا کم کالری است. می توانید یک کاسه از آنرا به عنوان یک شام رژیمی مصرف کنیدو از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم برای آبگوشت ذرت یک شام کم کالری :

روغن زیتون : ۲ قاشق چای خوری
پیاز : یک عدد خرد شده
استاک سبزیجات : ۴ فنجان
کنسرو ذرت : یک قوطی
روغن کنجد : یک دوم قاشق چای خوری
موسیر : ۴ عدد نازک
گشنیز خرد شده تازه : به مقدار لازم برای سرو

تهیه کردن استاک سبزیجات خوشمزه نه تنها بسیار آسان است، بلکه بهترین راه برای خلاص شدن از سبزیجات اضافه داخل یخچال می باشد.
جوشاندن یک مشت سبزیجات و گیاه و فلفل با آب، به شما مایه اصلی یک سوپ معطر و مغذی، انواع خورش ها و تعداد بیشماری از غذاهای دیگر را خواهد داد.
شما می توانید انواع سبزیجات را برای تهیه استاک سبزیجات استفاده کنید ولی هرگز هویج، پیاز و کرفس را فراموش نکنید، زیرا اینها سبزیجات ضروری برای تهیه استاک سبزیجات معطر هستند.
برای تهیه این استاک، تمام سبزیجات را شسته و به تکه های بزرگ خرد کنید. حتی پیاز را تنها به دو نیم تقسیم کنید.
همه سبزیجات خرد شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید. مواد باقیمانده و آب را نیز اضافه کنید.

 

طرز تهیه آبگوشتش ذرت یک شام کم کالری :

روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید.
پیاز را اضافه کرده و آن را تفت دهید تا بپزد.حدود ۲ دقیقه زمان کافی است تا پیاز ها نرم شود.
استاک سبزیجات را اضافه کنید و کنسرو ذرت ،هم ذرت ها و هم آب آنرا به مواد اضافه کنید.
حرارت را زیاد کنید و مواد را به جوش آورید.
بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید .روغن کنجد را بیفزایید و مقداری از موسیر خرد شده را نیز اضافه کنید.
یک دقیقه این ترکیب را بجوشانیدو سپس می توانید آنرا از روی حرارت بردارید.
در ظرف سرو بکشید و روی آنرا با گشنیز و موسیر باقی مانده تزیین کنید.
منبع : nikoo.com/kadbanoo.net

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز