طرز درست کردن باگت تخم مرغی برای روز مادر
طرز تهیه باگت تخم مرغی برای روز مادر
آموزش پخت باگت تخم مرغی برای روز مادر
باگت تخم مرغی برای روز مادر
مواد لازم برای باگت تخم مرغی برای روز مادر
نحوه تهیه باگت تخم مرغی برای روز زن و مادر
دستور پخت باگت تخم مرغی برای روز زن و مادر
مناسب : ۱۰ وعده
مدت زمان آمادگی : ۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت : ۳۰ تا ۴۰ دقیقه، ۳۵۰ درجهی فارنهایت ( ۱۷۶ درجهی سلسیوس )
مدت زمان خنک شدن : ۵ دقیقه
مواد مورد نیاز :
۲ عدد باگت ( ۴۵۰ گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده )
طرز تهیه باگت تخم مرغی پخته شده برای روز مادر :
۱. فر را از قبل در دمای ۱۷۶ درجهی سلسیوس گرم کنید. یک ورق شیرینی پزی بزرگ را روی میز بگذارید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، بالای هر یک از نانها به اندازهی یک اینچ از طرف بلند ببرید. از قاشق یا انگشتتان برای بیرون آوردن محتویات درون نانها استفاده کنید. پوستههای نان را روی ورق شیرینی پزی آماده قرار دهید.
۲. روکش روی سوسیسها را در صورت وجود جدا کنید. در یک ماهیتابهی بزرگ، سوسیسها را له کرده و به همراه فلفل شیرینها به مدت ۸ دقیقهای بپزید تا سوسیسها پخته شوند و فلفلها نیز تُرد باشند. پیازچه ها را در آخرین دقایق پختن مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و چربی آن را دور بریزید.
۳. در یک کاسهی بزرگ، تخم مرغها، خامهی زده شده، ریحان و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط سوسیس و یک لیوان پنیر را نیز اضافه کرده، به هم بزنید.
۴. با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوستههای نانی ( همان نان خالی شده ) بریزید. ۱/۲ لیوان باقی مانده پنیر را روی مخلوط بپاشید. به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بدون درپوش بپزید یا تا وقتی که تخم مرغها آماده بشوند. ( ۷۰ درجه سلسیوس )
۵. بگذارید برای ۵ دقیقه خنک شود. با استفاده از چاقوی دندانهدار، باگتها را قطعه قطعه کنید.