سعی کنید اشتباهات دیگران را ببخشید، حس انتقام انرژی منفی دارد.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۷
خانه » آخرين اخبار » آموزش درست کردن ته چین قارچ
آموزش درست کردن ته چین قارچ

آموزش درست کردن ته چین قارچ

ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید

طرز تهیه ته چین قارچ

تهیه ته چین قارچ

ته چین قارچ

مواد لازم برای ته چین قارچ

آموزش پخت ته چین قارچ


وجود زرشک و قارچ و زعفران طعم مطبوعی را به این ته‌ چین داده است.

مواد لازم:

  • برنج : ۴ پیمانه
  • ماست: یک لیوان
  • زعفران: یک قاشق چای‌خوری
  • زرشک: یک قاشق غذاخوری
  • مرغ: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • قارچ: ۱۰۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: نصف لیوان

طرز تهیه:

۱. ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.

۲. بعد از این‌ که مرغ پخته و خنک شد استخوان‌های آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

۳. در یک ماهی‌تابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.

۴. سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.

۵. زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.

۶. برنج آب‌کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.

۷. کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.

۸. سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید.

۹. بعد از ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز