پس به یاد من باشید تا به یاد شما باشم (خداوند)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱ دی ۱۳۹۶
خانه » آخرين اخبار » آموزش درست کردن خورش آلو اسفناج غذای دامغانی
آموزش درست کردن خورش آلو اسفناج غذای دامغانی

آموزش درست کردن خورش آلو اسفناج غذای دامغانی

غذای دامغانی ها؛ خورش آلواسفناج

طرز تهیه خورش آلو اسفناج غذای دامغانی

خورش آلو اسفناج غذای دامغانی

مواد لازم برای خورش آلو اسفناج غذای دامغانی

نحوه تهیه خورش آلو اسفناج غذای دامغانی


آلواسفناج آن‌قدر خوشمزه هست که هر کسی وسوسه شود مدل‌های مختلفش را بخورد. البته اصل خورش که همان اسفناج است اما دامغانی‌ها سبزی معطر دیگری هم اضافه می‌کنند تا با آبغوره طعم متفاوتی به این خورش خوشمزه بدهند.

مواد لازم  برای ۴ نفر

  • ۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی
  • ۱۰۰ گرم تره
  • ۱۰۰ گرم آلو
  • ۲۰۰ گرم اسفناج
  • ۱عدد پیاز
  • ۲ ق س آبغوره
  • نمک، فلفل، زردچوبه به مقدارلازم

طرز تهیه :

۱.   پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

۲. پیاز که طلایی شد، گوشت را اضافه کنید و با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و از خامی در بیاید.

۳. زردچوبه و فلفل را هم اضافه کنید و با ۲ لیوان آب بگذارید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.

۴.   در این میان اسفناج و تره را درشت خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. البته حواس‌تان باشد زمان تفت نباید طولانی باشد که رنگ اسفناج تغییر کند و سیاه شود.

۵. آلو را کمی تفت بدهید و با اسفناج و تره به گوشت اضافه کنید.

۶. خورش را روی حرارت ملایم بگذارید تا جا بیفتد. وقتی خورش جا افتاد، نمک و آبغوره را به آن اضافه کنید.

نکته :

آلو را قبل از اینکه تفت دهید دو ساعت در آب ولرم خیس کنید. از آب آن هم می‌توانید برای خوشمزه‌تر شدن خورش استفاده کنید.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز