شب آنگاه زیباست که نور را باور داشته باشیم.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۶
خانه » آخرين اخبار » آموزش درست کردن پیتزا سالامی تند
آموزش درست کردن پیتزا سالامی تند

آموزش درست کردن پیتزا سالامی تند

طرز تهیه پیتزا سالامی تند

مواد لازم:

آرد ۲۰۰ گرم
 مایه خمیر ۱۰ گرم
 شکر ۱/۲ قاشق چای خوری
 نمک به میزان لازم
شیر ولرم۱/۸ لیتر
روغن زیتون۶ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی۶ عدد
فلفل سبز ریز۶ عدد
پنیر ورقه ای۶۰ گرم
کالباس سالامی به صورت ورقه ای۵۰ گرم

طرز تهیه:
یک سینی را چرب میکنیم.آرد را در یک کاسه الک نموده وسط آرد را گود کرده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و کمی آرد در وسط آن هم میزنیم.روی کاسه را میپوشانیم.این پیش خمیر را ۱۵ دقیقه میگذاریم بماند تا ور بیاید.سپس پیش خمیر را با باقیمانده آرد و ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون و نمک ورز میدهیم آنگاه از آن دو تکه خمیر در می آوریم و آنها را باز میکنیم.صفحه های خمیر را در سینی قرار میدهیم ۲۰ دقیقه میگذاریم در یک محل گرم بماند.

فر را تا ۱۸۰ درجه گرم میکنیم و گوجه فرنگی ها را پوست گرفته،به ورق های ضخیم میبریم.ورق های گوجه فرنگی را روی خمیر میچینیم، دم فلفل ها را گرفته و آنها راه نصف میکنیم.تخم فلفل ها را میگیریم.پنیر را به شکل رشته هایی به عرض یک سانتی متر میبریم.فلفل و رشته های پنیر ورقه ای و سالامی یا کالباس را مابین گوجه فرنگی ها پخش میکنیم.روغن زیتون را روی آنها میریزیم.پیتزا را حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه درون فر میگذاریم و داغ سرو میکنیم.

نکته ها و گفته ها:
برای پخت پیتزا علاوه بر فر از مایکروفر و وسیله های مشابه هم میتوان استفاده کرد.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز