اگر صخره در مسیر رود نبود ،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶
خانه » آخرين اخبار » آموزش درست کردن گوشت بره با ادویه هندی
آموزش درست کردن گوشت بره با ادویه هندی

آموزش درست کردن گوشت بره با ادویه هندی

طرز تهیه گوشت بره با ادویه هندی

روش پخت گوشت بره با ادویه هندی

مواد لازم برای تهیه گوشت بره با ادویه هندی

نحوه پخت و آموزش درست کردن گوشت بره با ادویه هندی


دنده بره با ادویه هندی
طرز تهیه غذایی لذیذ با دنده بره را در این مقاله ببینید. افزودن ادویه هندی طعمی بی نظیر به این غذا افزوده است.

زمان آماده کردن : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

زمان پخت : ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم – به اضافه‌ی ۴ ساعت زمان خواباندن در آب نمک و دیگر ترکیبات

ارزش غذایی گوشت بره با ادویه هندی :

مقدار ارزش غذایی
کالری ۷۶۲
  پروتئین ۵۷ گرم
کربوهیدرات ۴ گرم
چربی۵۸ گرم
چربی اشباع‌ شده۲۸ گرم
فیبر۱ گرم
شکر۰ گرم
نمک۰٫۴۳

 

مواد لازم برای گوشت بره با ادویه هندی:

 گوشت دنده ۸ تکه دو استخوانه (باید از قصاب بخواهید گوشت را برای شما برش دهد)
لیمو ۱عدد (آب گرفته شود)
سرکه مالت۳ قاشق غذاخوری
 پودر فلفل۱ قاشق چایخوری
روغن خردل یا روغن سبزیجات۱۲۵ میلی‌لیتر (مقداری اضافه برای سرخ کردن در نظر گرفته شود)
آرد نخودچی۸۵ گرم
بادیان۴ عدد (برشته شده در ماهیتابه‌ی داغ)
فلفل سبز۳ عدد
سیر۱ حبه
پاپایا۱ عدد، کوچک (پوست‌کنده، دانه‌ی آن را درآورده و خرد نمایید)
سس نعناع تازهبه میزان دلخواه جهت سرو کردن

روش تهیه گوشت بره با ادویه هندی:
تا زمانی که بقیه ترکیب را درست کنید تکه های گوشت را در آب لیمو، سرکه، پودر فلفل و کمی نمک بخوابانید.

۱۰۰ میلی لیتر از روغن را در یک ماهیتابه‌ی کوچک گرم کرده و آرد نخودچی را به آن بیفزایید. برای یک یا دو دقیقه مدام این ترکیب را هم بزنید تا یک خمیر نرم شن مانند و حنایی رنگ تشکیل شده و رایحه ای مشابه آجیل به مشامتان برسد. خمیر را به یک کاسه منتقل کرده و بگذارید خنک شود.

با استفاده از هاون بادیان را بکوبید. سپس آن را با فلفل، سیر، پاپایا و باقی‌مانده‌ی روغن در مخلوط‌کن ریخته و هم بزنید تا خمیری نرم درست شود. در این مرحله دو خمیر آماده شده را بر روی گوشتی که قبلاً در آب نمک خوابانده ترکیب کرده و این مواد را حداقل برای ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

برای پخت تکه‌های گوشت، فر را تا ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. تکه‌ها را از ترکیبی که در آن مانده اند خارج کرده و مواد اضافی را از روی آن‌ها پاک‌کنید، به طوری‌که تکه‌ها فقط کمی پوشانده از مواد باشند. ۱ قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه‌ی بزرگ گرم کرده و برای چند دقیقه دو طرف تکه‌های گوشت را در آن سرخ‌کنید تا قهوه‌ای شوند. سپس آن‌ها را به سینی مخصوص کباب کردن در فر انتقال داده و بسته به اینکه دوست دارید گوشت شما تا چه حد صورتی باشد برای ۱۰ تا ۲۰ دقیقه کباب کنید. در انتها تکه‌های گوشت را با سس نعناع سرو نمایید.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز