آینده را قضا و قدر می سازد و امید و تلاش تو آن را می گذراند.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲ دی ۱۳۹۶
خانه » آخرين اخبار » آموزش و طرز پخت مارمالاد با پرتقال و فلفل
آموزش و طرز پخت مارمالاد با پرتقال و فلفل

آموزش و طرز پخت مارمالاد با پرتقال و فلفل

روش تهیه و پخت مارمالاد با پرتقال و فلفل

آموزش و دستور پخت مارمالاد پرتقال و فلفل

طرز تهیه مارمالاد پرتقال و فلفل

مواد لازم برای پخت مارمالاد پرتقال و فلفل

روش پخت مارمالاد پرتقال و فلفل


در تهیه این مارمالاد مقدار فلفل را می توانید کم یا زیاد کنید؛ معمولا ً آن را تند درست می کنند.

طرز تهیه :
پرتقال را با آب گرم و برس بشویید و خشک کنید. سپس با سیب زمینی پوست کن یا چاقوی تیز رویه رنگی پوست پرتقال را به صورت نوار نازک بردارید و دقت کنید که گوشت سفید پوست هر چه بیشتر روی پرتقال بماند. رویه رنگی را رشته رشته کنید.
فراموش نکنید فلفل را هم تخم می گیرید و خرد می کنید و با پرتقال می جوشانید.

پرتقال را دو نیم کنید و آب بگیرید. لیمو را آب بگیرید و آب لیمو را به آب پرتقال اضافه کنید. پوست سفید پرتقال را با تفاله توی آن خرد کنید و با تخم پرتقال در کیسه بریزید و در دیگ بگذارید. آب پرتقال را صاف کنید، و با رویه رنگی و ۴ لیتر آب در دیگ بریزید. دیگ را به جوش بیاورید و روی آتش ملایم ۲ ساعت یا بیشتر بجوشانید تا حجم آب به حدود ۲  لیتر کمترک برسد.

کیسه را از دیگ در آورید، بگذارید کمی خنک شود و توی دیگ بچلانید؛ سپس شکر را اضافه کنید، آتش را تیز کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.۱۵ – ۲۰ دقیقه روی آتش نیز بجوشانید تا مارمالاد ببندد، سپس کف بگیرید، بردارید، پیش از خنک شدن ۱ – ۲ بار هم بزنید.

منبع:sooran.com

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز