هنر ما را به گونه اي رويايي از درد هستي رها مي سازد.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱ دی ۱۳۹۶
خانه » آشپزی » آموزش پختن مرغ شکم پر با انار به صورت کامل
آموزش پختن مرغ شکم پر با انار به صورت کامل

آموزش پختن مرغ شکم پر با انار به صورت کامل

morgh-shekam-por

طرز تهیه و آموزش پخت مرغ شکم پر و دانه های انار 

در این پست از سایت نگین جنوب آموزش پختن مرغ شکم پر با انار به صورت کامل را برای شما آماده کرده ایم.

در این پست از بخش انواع غذاها قصد داریم طرز تهیه و روش پخت مزغ شکم گرفته خوشمزه با دانه های انار و مواد مورد نیاز این غذای فوق العاده را برای شما به نمایش بگذاریم.با ما همراه شوید.

آموزش پختن مرغ شکم پر با انار به صورت کامل

مرغ کامل ۱ عدد  .  پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد  .  بادمجان متوسط ۳ عدد

انار ترش دان شده ۳ لیوان  .  گردو خرد شده ۱ لیوان   .  رب انار ۱ قاشق

روغن به میزان لازم  .  نمک  ۱/۲ قاشق چایخوری  .  زعفران سائیده شده به دلخواه

طرز تهیه: پوست مرغ را بگیرید و داخل شکم آن را خالی کنید و تمیز بشویید. یک قابلمه بردارید و ۱ عدد پیاز خرد شده را درون آن بریزید. مرغ را داخل قابلمه قرار دهید و با ۱ لیوان آب با حرارات بسیار ملایم تا ۳ یا ۴ ساعت بپزید.

همزمان که مرغ میپزد،۱ عدد پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. در این هنگام دانه های انار را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید. رب انار و  گردو و نمک را داخل تابه بریزید و خوب تفت دهید. مخلوط را کنار بگذارید.

بادمجانها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید.  آنها را در روغن سرخ کنید و سپس کنار بگذارید.

فر را گرم کنید. پس از چند ساعت که مرغ پخته شد آن را بردارید و شکم آن را با نصف مایه انار پرکنید. مرغ را درسینی یا قالب فر بگذارید. بادمجانها را دور آن بچینید و از باقی مانده مایه انار روی مرغ بریزید.در صورت دلخواه کمی زعفران را در  آبجوش حل کنید و روی مرغ بریزید. سینی مرغ را در فر قرار دهید تا کاملا طلائی و خوشرنگ شود.

نکته: در برخی از دستورهای آشپزی از سیر، لیمو و فلفل نیز استفاده می شود که کاملا بستگی به ذائقه آشپز دارد.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز