امام حسين(ع):اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱ دی ۱۳۹۶
خانه » آخرين اخبار » آموزش پخت خورش آلو مسمای گیلانی
آموزش پخت خورش آلو مسمای گیلانی

آموزش پخت خورش آلو مسمای گیلانی

پخت خورش آلو مسمای گیلانی

طرز تهیه خورش آلو مسمای گیلانی

تهیه خورش آلو مسمای گیلانی

نحوه تهیه خورش آلو مسمای گیلانی

خورش آلو مسمای گیلانی

مواد لازم خورش آلو مسمای گیلانی

روش تهیه خورش آلو مسمای گیلانی


در این قسمت طرز تهیه آلو مسما که یک غذای بسیار خوشمزه گیلانی است را خواهید آموخت….مواد لازم:

  • مرغ: برای هر نفر یه تکه
  • آلو قیسی: برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
  • آلو سیاه: برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: مقداری

طرز تهیه:

۱. مرغ رو با کمی آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم, و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.

۲. هر وقت که مرغ و آلو کاملا” پخت پیاز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم. بعد از کمی جوشیدن ( ۳ تا ۵ دقیقه ) غذای ما آماده است.

نکته:

• این خورش باید آب کمی داشته باشد.

• اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.

• پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.

• میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل تغییراست.

• طعم این غذا با وجود شکر و آلو سیاه, ملس می باشد.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز