باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۶
خانه » آخرين اخبار » آموزش پخت و درست کردن شیرینی قهوه تلخ و خوشمزه
آموزش پخت و درست کردن شیرینی قهوه تلخ و خوشمزه

آموزش پخت و درست کردن شیرینی قهوه تلخ و خوشمزه

طرز تهیه شیرینی قهوه تلخ و خوش مزه

دستور پخت و آموزش شیرینی قهوه تلخ و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه شیرینی قهوه تلخ و خوشمزه

نحوه پخت شیرینی قهوه تلخ و خوشمزه

آموزش پخت شیرینی قهوه تلخ و خوشمزه


زمان پخت : ۴۰ دقیقه

مواد لازم :

کره     ۹۰ گرم
وانیل     ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر قند     ۵۵ گرم
زرده تخم مرغ      ۲ عدد
پودر قهوه فوری     ۱/۵ قاشق مرباخوری
آب داغ     ۱ قاشق مرباخوری
آرد سفید     ۲۳۵ گرم

 

طرز تهیه :

پودر قهوه را با آب داغ مخلوط کرده و می گذاریم تا کمی سرد شود. کره ، پودر قند و وانیل را با هم مخلوط و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه می زنیم ، زرده تخم مرغ را دانه دانه به مواد اضافه و با همزن می زنیم (وقتی اولی جذب مواد شد دومین زرده را اضافه می کنیم) قهوه سرد شده را به مخلوط می افزاییم.

 

آرد الک شده را کم کم اضافه و با دست هم می زنیم تا خمیری بدست بیاید (دو قاشق از آرد را کنار گذاشته و در زمان ورز دادن به خورد خمیر می دهیم) سطح صافی را آردپاشی کرده و روی آن خمیر را ورز می دهیم تا نرم شود.

 

سپس بین دو کیسه نایلون خمیر را با وردنه به ضخامت ۳ میلی متر پهن می کنیم و با کاتر گرد شیرینی ها را برش زده و در سینی فر چرب شده می چینیم و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم. وقتی زیر شیرینی قهوه کمی طلایی شد ، شیرینی را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از سینی جدا می کنیم و به ظرف مورد نظر منتقل می نماییم.

 

نکته: برای راحتی کار می توان داخل سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها روی آن قرار بدهیم.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز