هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ،آرزوی دیگران است.(جک لندن)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۶
خانه » آخرين اخبار » جنگ نرم با سرطان!
جنگ نرم با سرطان!

جنگ نرم با سرطان!

میوه های ضد سرطان

 

این خوراکی‌های رنگارنگ دارای رنگدانه‌‌هایی هستند که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارند.

 

مواد مغذی مختلف، بیشتر در سبزی‌ها و میوه‌های تازه‌ای یافت می‌شوند که رنگ‌های تند قرمز، نارنجی، زرد، سبز و… دارند. این خوراکی‌های رنگارنگ دارای رنگدانه‌‌هایی هستند که خاصیت آنتی‌اکسیدانی داشته و عادت به مصرفشان احتمال ابتلا به سرطان را به حداقل می‌رساند. در این مطلب انواع میوه‌ها و سبزی‌های رنگی و ماده موثره هریک را با خاصیت ضدسرطانی‌شان به شما معرفی کرده‌ایم.

قرمز
گوجه‌فرنگی و هندوانه
لیکوپن: آنتی‌اکسیدان، کاهنده احتمال ابتلا به سرطان، به‌خصوص ضدسرطان پروستاتنارنجی
هویج، انبه و کدو حلوایی
بتاکاروتن: آنتی‌اکسیدان و تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدنزرد متمایل به نارنجی
پرتقال، لیمو، گریپ‌فروت و هلو
ویتامین C و فلاونوییدها: مانع رشد سلول‌های سرطانی، سم‌زدا و غیرفعال‌کننده ترکیب‌های مضر و آسیب‌رسانسبز تیره
اسفناج و انواع سبزی‌های برگ سبز تیره
فولات: موثر در ساخت سلول‌ها و ترکیب‌های تشکیل‌دهنده اطلاعات ژنتیکی بدن

سبز چمنی
بروکلی، ‌کلم بروکسل، کلم، گل کلم و جوانه‌ها
ایندول و لوتیین: حذف‌کننده استروژن اضافی از بدن و ترکیب‌های سرطان‌زا

سبز روشن
سیر، پیاز، پیازچه و مارچوبه
ترکیب‌های سولفوری: تخریب‌کننده سلول‌های سرطانی، کاهنده تقسیم سلولی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن

آبی
بلوبری، انگور سیاه و آلو سیاه
آنتوسیانین‌ها: تخریب‌کننده رادیکال‌های آزاد

بنفش
انگور قرمز، آلبالو، گیلاس، انواع توت و آلو قرمز
رزوراترول: ممکن است کاهنده تولید استروژن باشد

قهوه ای
غلات کامل و حبوبات
فیبر: از بین برنده ترکیب‌های سرطان‌زا

منبع: هفته نامه سلامت/ سیمرغ

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز