شب آنگاه زیباست که نور را باور داشته باشیم.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۶
خانه » آخرين اخبار » طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب
طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

آموزش پخت سمبوسه اصلی جنوب

 

اول از همه دلیل اینکه نوشتم سمبوسه اصل را براتون میگم. هیچ کدام از دستورهایی که در اینترنت هست را تایید نمی کنم در واقع سمبوسه اصل جنوب به هیچ وجه سیب زمینی ندارد و در پخت آن از خمیر استفاده نمی شود.

مواد لازم:

 گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
 پیاز درشت۱ عدد
 جعفری خرد شده۱ بسته
 فلفل دلمه ای۱ عدد
فلفل قلمی۳ عدد
رب گوجه۳ ق غ پر
نان لواش۲ بسته
روغنبرای سرخ کردن
نمک،فلفل،زردچوبه و پودر سیربه مقدار لازم

طرز تهیه سمبوسه خوزستان:
اول همه مواد را خرد می کنیم. پیاز را در تابه با کمی روغن سرخ میکنیم فلفل دلمه ای و فلفل قلمی را اضافه کرده و سه چهار دقیقه تفت می دهیم.

 

سپس گوشت را میریزیم و خوب سرخ میکنیم.

 

وقتی گوشت به روغن آمد ادویه ها ، نمک و جعفری را اضافه میکنیم و ۴ دقیقه تفت میدهیم سپس رب را ریخته و به مدت ۵ دقیقه می پزیم و خاموش می کنیم.

مواد را می گذاریم سرد شود سپس نان ها را از وسط برش میزنیم.

 

و مقداری از مواد را میان نان ریخته و لوله میکنیم. در آخر هم در روغن سرخ میکنیم.

طرز تهیه سس سمبوسه :
اگر جنوب رفته باشید حتما می دانید که سمبوسه بدون سس انبه بی معنی است.

مواد لازم برای سس انبه:

 پودر انبه۲ قاشق غذاخوری
 سرکه قرمزنصف فنجان
 رب گوجه ۴ ق غ پر
 فلفل قرمز و نمکبه مقدار لازم
آبیک فنجان

طرز تهیه سس انبه:
همه مواد به جز سرکه را در قابلمه کوچکی ریخته و خوب هم میزنیم و به مدت ۳۰ دقیقه می جوشانیم، زمانی که غلظت آن به حد النصاب رسید سرکه را میریزیم و بعد از ۳ دقیقه خاموش میکنیم و همراه سمبوسه نوش جان کنید.
(راستی فلفل قرمز را سخاوتمندانه بریزید که جنوبیه جنوبی شود)

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز