خداوند آزادی را آفرید و انسان بردگی را.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۶
خانه » آخرين اخبار » درست کردن و آموزش پخت پاستای لوله ای
درست کردن و آموزش پخت پاستای لوله ای

درست کردن و آموزش پخت پاستای لوله ای

طرز تهیه پاستای لوله ای خوشمزه

آموزش و دستور پخت پاستای لوله ای

مواد لازم برای تهیه پاستای لوله ای خوشمزه

مدت زمان لازم برای پخت پاستای لوله ای

آموزش و نحوه پخت پاستای لوله ای خوشمزه


پاستای لوله ای غذایی خوشمزه و لذیذ می باشد که می توانید در مهمانی های خود نیز درست کنید. با این مواد اولیه می توانید این غذا را برای ۶ تا ۸ نفر سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مدت زمان آماده سازی و پخت پاستا لوله ای : ۴۵ دقیقه

طرز تهیه پاستا لوله ای :

پاستا لوله ای را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید در آب کم نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید.

سپس پاستا، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، تخم مرغ و نصف فنجان سس اسپاگتی را با هم مخلوط کنید.

فر را تا دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.

کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و مخلوط پاستا را درون آن بریزید. و روی آن باقیمانده سس اسپاگتی و پنیر پارمزان را بریزید.

به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید و بعد روی فر را روشن کرده و قبل از سرو ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز