یكدیگر را مسخره نكنید (اگر دین دارید)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶
خانه » آشپزی » دستور تهیه ترشی قارچ مخصوص غذاهای ایرانی
دستور تهیه ترشی قارچ مخصوص غذاهای ایرانی

دستور تهیه ترشی قارچ مخصوص غذاهای ایرانی

torshigharch

طرز تهیه ترشی قارچ یکی از خوشمزه ترین ترشی های ایرانی می باشد که میتوان با اکثر غذاها از آن استفاده کرد

در این پست از سایت نگین جنوب دستور تهیه ترشی قارچ یک چاشنی خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم.

در این پست از بخش مربا و ترشیجات قصد داریم آموزش درست کردن ترشی قارچ به عنوان یکی از خوش طعم ترین ترشی ها را برای شما به نمایش بگذاریم.با ما همراه شوید.

دستور تهیه ترشی قارچ مخصوص غذاهای ایرانی

مواد لازم برای ترشی قارچ

قارچ تازه : یک کیلو گرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
شکر : یک قاشق مربا خوری
سیر خرد شده : ۳ حبه
برگ بو : ۲تا ۳ عدد
شوید تازه خرد شده : ۲ قاشق غذا خوری
آب : ۱۸ پیمانه
روغن گیاهی : نصف پیمانه
سرکه سفید : نصف پیمانه به اضافه  ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه ترشی قارچ

در ظرفی متوسط سرکه، نمک، شکر، سیر، برگ بو، فلفل سیاه و شوید را مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.
دو پیمانه آب به آن اضافه کنید و به جوش بیاورید.
سپس حرارت را کم کنید  و بگذارید به مدت ۵ دقیقه آرام بجوشد. روغن را اضافه و زیر آن را خاموش کنید و کنار بگذارید.
۱۶  پیمانه باقی مانده آب را بجوشانید.
با ۳ قاشق غذا خوری سرکه قارچ ها را بشویید و در صورت بزرگ بودن ریز کنید و به آب جوش اضافه کنید و بگذارید ۳ دقیقه بجوشد و از صافی رد کنید.
قارچ را در مواد سرکه بریزید و بگذارید ۳ دقیقه در آن بجوشد.
بگذارید مواد سرد شود سپس در یخچال قرار دهید.
منبع : khorasannews.com

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز