گفتگو با خردمندان و دانشوران ، پاداشی کمیاب است.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۶
خانه » آشپزی » دستور تهیه شیرینی پسته ای با روکش شکلاتی
دستور تهیه شیرینی پسته ای با روکش شکلاتی

دستور تهیه شیرینی پسته ای با روکش شکلاتی

shirini pesteh ba rokesh shokolat

طرز تهیه شیرینی پسته ای با روکشی از شکلات که بدون نیاز به فر میتوان آن را درست کرد

در این پست از سایت نگین جنوب دستور تهیه شیرینی پسته ای با روکش شکلات در سه سوت را برای شما آماده کرده ایم.

در این پست از بخش شیرینی پزنی قصد داریم آموزش درست کردن شیرینی پسته ای شکلاتی که بدون نیاز به فر است و از مواد اولیه خوشمزه ای تشکیل شده است را برای شما به نمایش بگذاریم.با ما همراه شوید.

دستور تهیه شیرینی پسته ای با روکش شکلاتی

مواد لازم برای شیرینی پسته ای شکلاتی، بدون  نیاز به فر

۵۰ گرم شکلات سفید
۱۰۰ گرم کنسرو شیر عسلی
۵۰ گرم پودر قند
۱۳۰ گرم پودر پسته
۱٫۴ قاشق چایخوری پودر هل
۱۵۰ گرم شکلات تلخ

 

طرز تهیه شیرینی پسته ای با روکش شکلات، بدون نیاز به فر

شکلات سفید را خرد کنید و همراه با شیر عسلی روی حرارت ملایم قرار دهید.
پس از ذوب شدن شکلات را از روی حرارت بردارید.
پودر قند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سپس پسته و پودرهل را به مخلوط بالا اضافه کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
خمیر را داخل کیسه بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه در فریزر یا ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود.
سپس قالب بزنید. شیرینی‌های قالب زده را در شکلات تلخ ذوب شده بزنید و در یخچال بگذارید.

.
منبع : ashpazi.hmg.ir

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز