كسي كه هرگز تحت فشار نزيسته باشد، آزادي را لمس نمي كند.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷
خانه » آشپزی » دستور تهیه پیاز حلقه ای سوخاری
دستور تهیه پیاز حلقه ای سوخاری

دستور تهیه پیاز حلقه ای سوخاری

Onion-Rings

پیاز حلقه ای سوخاری یک پیش غذای ساده و خوشمزه میباشد که طرز تهیه آنرا برای شما قرار داده ایم:

در این پست از سایت نگین جنوب دستور تهیه پیاز حلقه ای سوخاری را برای شما آماده کرده ایم.

در این پست از بخش غذاهای رژیمی قصد داریم آموزش درست کردن پیاز حلقه ای سوخاری یک پیش غذای خوشمزه میباشد که راز آن آب گازدار است و روش پخت آنرا سرآشپز مارتا استوارت تهیه کرده است را برای شما به نمایش بگذاریم.با ما همراه شوید.

دستور تهیه پیاز حلقه ای سوخاری

مواد لازم برای پیاز حلقه ای سوخاری

پیاز بزرگ : ۲ عدد
آرد : یک و یک چهارم پیمانه
آرد ذرت : ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر : یک و نیم قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم
آب گازدار : ۱۰۰ میلی لیتر
روغن : ۱/۲ پیمانه
برگ جعفری تازه

 

طرز تهیه پیاز حلقه ای سوخاری

در سینی فر دستمال حوله ای پهن کنید.
حلقه های پیاز را برای ۱۰ دقیقه در ظرفی از آب و یخ قرار دهید. سپس آن ها را آبکشی و خشک کنید.
در ظرفی آرد، آرد ذرت، بیکینگ پودر، ۱ قاشق چای خوری نمک و آب گازدار را با هم ترکیب کنید.
در قابلمه ای روی حرارت بالا روغن را داغ کنید.
در چند نوبت، حلقه های پیاز را در خمیر بزنید، خمیر اضافی آن را بگیرید و با دقت در روغن قرار دهید و برای ۲ تا ۳ دقیقه تا طلایی شوند، سرخ کنید.
پس از خارج کردن حلقه های سرخ شده، آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید، و بر روی آن ها نمک بپاشید. سینی فر را در فر با حرارت ۱۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید، تا گرم بماند.
قبل از سرخ کردن بخش بعدی حلقه ها روغن را داغ کنید.
بعد از سرخ کردن تمامی حلقه ها، با احتیاط برگ های جعفری را در روغن بریزید و برای ۱۰ ثانیه تا ترد شوند، سرخ کنید.
آن ها را از قابلمه خارج کرده، رویشان نمک بپاشید . برای سرو حلقه های پیاز سوخاری از جعفری های تفت داده شده رویشان بریزید.
منبع : ashpazbashy.com

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز