نباید از خسته بودن خود شرمنده باشی بلکه فقط باید سعی کنی خسته آور نباشی.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶
خانه » آخرين اخبار » طرز تهیه آش بادمجان ( آش کرمانشاهی )
طرز تهیه آش بادمجان ( آش کرمانشاهی )

طرز تهیه آش بادمجان ( آش کرمانشاهی )

طرز تهیه آش بادمجان ( آش کرمانشاهی )

 

طرز تهیه آش بادمجان ( آش کرمانشاهی )

 طرز تهیه آش بادمجان ( آش کرمانشاهی ) را برای شما عزیزان آماده کرده ایم..

مواد لازم:

برای ۴ نفر

پیاز ۱ عدد
پیاز داغ و نعناع داغ به میزان لازم
سیر داغ به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
بادمجان ۵ تا ۶ عدد
روغن به میزان لازم
کشک ۱ پیمانه
برنج ۲/۳ پیمانه
عدس و نخود و لوبیاسفید جمعا ۱ پیمانه
گوشت سردست بدون استخوان ۵۰۰ گرم

طرز تهیه آش بادمجان :

آش بادمجان یک آش سنتی کرمانشاه است.

گوشت و نخود لوبیا را (حبوبات را بهتر است که قبلا بخیسانید) که قبلا خیسانده اید با فلفل و زردچوبه بگذارید بپزد بادمجان ها را پوست کنده و نمک بزنید و یک ساعت بگذارید و بعد با آب شسته و خشک کنید و در روغن سرخ کرده و با نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری آب بگذارید تا بپزد ( آب به اندازه ای بریزید که بعد از پختن آبش بخوردش برود معمولا نصف لیوان آب داغ کافیست و کنار بگذارید حالا برنج و عدس را در یک قابلمه بریزد و نمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق پیاز داغ با مقداری آب بگذارید روی حرارت.

نخود لوبیا را که با گوشت بار گذاشته اید گوشت را کنار گذاشته و ما بقی (نخود و لوبیا و آبگوشت) را به برنج اضافه کنید و کشک را افزوده و مدام بهم بزنید تا وقتی جوش بیاد.

بعد نصف بادمجانها را به همراه مقداری از گوشت له کنید و به آش بادمجان اضافه کنید و روی حرارت کم تا آش بادمجان جا بیفتد.

بعد در هر کاسه بادمجان و گوشت بگذارید و روی آن آش بادمجان بریزید و با مخلفاتی که دارید تزئین کنید.

نکاتی در تهیه آش بادمجان:

گوشت مقداری له میشود در آش بادمجان میریزید و مقداری را که له نشده ته کاسه قرار میدهید.

نصف بادمجانها له میشه و در آش میریزید و بقیه را له نشده ته کاسه کنار گوشت میگذارید و روی آنها آش را میریزید.

آبی که روی برنج و بادمجان میریزید کم باشد تا وقتی آب گوشت را اضافه میکنید آش بادمجان شل نشود.

کم و زیاد کردن کشک آش بادمجان با شما، هر اندازه که دوست داشتید.
امیدوارم درست کنید و خوشتان بیاید.

 

منبع : beryooni.com

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز