هر برادری که از منافع برادر خود مانند نفع خویش حمایت کرد به کار خود سامان داده است (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۶
خانه » آخرين اخبار » طرز تهیه ته دیگ مرغ
طرز تهیه ته دیگ مرغ

طرز تهیه ته دیگ مرغ

روش پخت ته دیگ مرغ

 

سایت گروه آشپزی:

طرز تهیه:

  • سینه مرغ یا ران مرغ : ۲ عدد
  • فیله مرغ : ۲۵۰ گرم
  • برنج : ۷۰۰ گرم
  • نخود آبگوشتی : ۲۰۰ گرم
  • استاک مرغ : ۵۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ : ۲ عدد
  • ادویه مخلوط : یک قاشق غذاخوری
  • روغن و نمک : به میزان لازم

 

طرز تهیه ته دیگ مرغ:

۱٫ سینه مرغ را تمیز کرده پیاز را ورقه ورقه کنید و با کمی ادویه روی سینه مرغ بپاشید و با استیک کوب یا پشت چاقو روی آن بکوبید. مراقب باشید که سینه های مرغ از هم متلاشی نشوند.

۲٫ آنها را مزه دار می کنیم و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. در صورت تمایل می توانید کمی زعفران به آن اضافه کنید.

۳٫ فیله های مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و پیاز را حبه ای خرد کرده و با کمی ادویه و زعفران به مدت ۱ تا ۲ ساعت مزه دار کنید.

۴٫ نخود را به مدت ۱۲ ساعت خیس کنید. آب آن را در این مدت ۲ تا ۳ باز عوض کنید. بعد از این مدت آنها را در استاک ریخته و زمان بدهید که بپزد اما له نشود.

۵٫ در زمان پخت نخود می توانید چند قطره زعفران اضافه کنید. توجه کنید که در بعد از پخت نخودها تقریبا ۱/۲ لیوان از استاک باقی مانده باشد.

۶٫ برنج را به مدت ۴ تا ۵ ساعت خیس کرده و بعد آبکش کنید. برنج را کمی زنده تر بردارید. در ظرف مورد نظر روغن ریخته و ادویه را درون آن تفت دهید و پیازها را حلقه حلقه کرده و کف ظرف بچینید.هر دو طرف پیاز را در روغن سرخ کنید.

۷٫ سینه های مرغ را روی پیازها بچینید. برنج را روی آنها می ریزیم. فیله مزه دار شد ه و نخود پخته را وسط برنج می ریزیم.

۸٫ نصف لیوان استاک باقی مانده را روی برنج می ریزیم و به مدت ۳۵ دقیقه آن را دم می کنیم.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز