اسایش و راحتی امروز حاصل رنج و زحمت دیروز است.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶
خانه » آخرين اخبار » طرز تهیه دسر هندوانه مخصوص شب یلدا
طرز تهیه دسر هندوانه مخصوص شب یلدا

طرز تهیه دسر هندوانه مخصوص شب یلدا

طرز تهیه دسر هندوانه مخصوص شب یلدا

 

طرز تهیه دسر هندوانه مخصوص شب یلدا,در اینجا دسری از ژلاتین و خامه با طعم دهنده هایی مانند طالبی و زردآلو برایتان درست کرده ایم و همان طور که در تصویر می بینید آن را با هندوانه تزئین کرده ایم. پیشنهاد می کنیم با درست کردن آن در شبهایی مانند شب یلدا از خوردن آن لذت ببرید.

 

زمان لازم برای درست کردن دسر : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
تمام زمان لازم برای درست کردن و قوام گرفتن و آماده برای سرو کردن : ۹ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد لازم :

 

 شیرینی یا بیسکویت خرد شده۱ و نیم فنجان
 کره ی ذوب شده۵ قاشق غذاخوری
آب جوش یک فنجان
 آب انگور سفیدیک یا یک دوم فنجان
پنیر خامه اییک بسته
ورقه های ژلاتین بدون طعمیک یا یک دوم فنجان
هندوانه ی خرد شده به شکل توپییک دوم پیاله
هندوانه با پوستچند قاچ کوچک
طالبی خرد شده به شکل توپ توپ ( اختیاری )یک دوم پیاله
طعم دهنده مانند زردآلو یا طالبیچند عدد

 

طرز تهیه :
۱ – در یک کاسه کره ذوب شده را همراه با خرده های زیادی از بیسکوییت مخلوط کرده و ته ماهی تابه یا هر ظرفی که می خواهیم دسر را در آن بریزیم فویل کشیده و روی آن این مخلوط را ریخته طوری که همه جای آن کاملا از کره ی ذوب شده مالیده شود و لایه ای از بیسکوییت ته ظرف را فراگیرد.

 

۲ – آب جوش را در یک کاسه بزرگ ریخته  طعم دهنده و ورقه های ژلاتین را داخل آن ریخته تا ژلاتین کاملا در آن حل شود و آب انگور راهم به آن اضافه کرده و آنها راخوب به هم میزنیم .

 

در کاسه بزرگ دیگری پنیر خامه ای را با همزن برقی با سرعت متوسط هم می زنیم تا  کاملا صاف شود و آن را به مواد اضافه کرده و آنها را کاملا به هم می زنیم تا موادی کاملا نرم و یک دست حاصل شود. آن را در ظرف فویل دار که قبلا آماده کرده بودیم ریخته و در یخچال می گذاریم تا قوام بگیرد.

 

۳ – بعد از بیشتر از ۸ ساعت که در یخچال ماند تا کاملا شکل بگیرد آن را بیرون آورده و از زیر فویل بیرون می کشیم و آنها را با چاقو به شکل مربع مربع برش می دهیم.

 

۴ – آنها را در ظرف زیبایی گذاشته و روی آن را با برش های هندوانه و… تزئین می کنیم.

 

اطلاعات غذایی این دسر :
در هر وعده: کالری ۳۰۵، کل چربی ۱۹ گرم، چربی اشباع شده ۱۲ گرم ، کلسترول ۴۵ میلی گرم ، سدیم ۲۵۵ میلی گرم ، کربوهیدرات ۳۰ گرم ، فیبر ۱ گرم ، پروتئین ۴ گرم ، قند ۱۸ گرم ، ویتامین A   ( IU ) 486 ، ویتامین ۱۲ C میلی گرم ، نیاسین ۱ میلی گرم ، فولات ۴ میکروگرم ، پتاسیم ۱۳۰ میلی گرم ، کلسیم ٪ ۳۰ ، آهن ٪. ۱ درصد.

 

ارزش روزانه بر اساس  رژیم غذایی : ۲۰۰۰ کالری  است.

 

منبع:سیمرغ

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز