هر روز، روزي است كه هست و هرگز در جهان روزهاي هم شكلي وجود نداشته است.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۷ آذر ۱۳۹۶
خانه » آخرين اخبار » طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده
طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده

طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده

طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده

طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده

هم اکنون طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده را برای شما دوستان عزیز و گرامی آماده کرده ایم..

مواد لازم:

برای ۵ نفر

گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
آرد نخودچی ( نان خشک کوبیده ) ۱/۲ پیمانه
پیاز رنده و نرم شده ۲ قاشق غذا خوری

مواد وسط رولت گوشت:

سبزیهای معطر ( جعفری- گشیز- سبیت – نعنا- مزره ) جمعا ۱۰۰ گرم
هویج آب پز ۲ عدد
مغز گردو خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه :

شیر و تخم مرغ و پیاز نرم شده و آرد نان یا ( آردنخودچی ) و نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت چرخ کرده را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود.

بعد آنرا روی یک ورق روغنی و یا یک سلفون که مقداری آرد نان پاشیده اید، به قطر ۱ سانت و به شکل مستطیل پهن کنید و سبزی خرد شده را روی آن پهن کرده به طوری که با لبه ۱ سانت فاصله باشد ( بجای سبزی از پوره سیب زمینی یا اسفناج و تخم مرغ درسته هم میشود استفاده کرد) و روی آن مغز گردوی خرد شده و زرشک را پخش کنید و هویج را هم روی آن قرارداده و از لبه شروع به رول کردن میکنید.

دو سر آن را بهم اورده و با همان فویل دو ساعت در یخچال بگذارید حالا در یک ظرف ۲ قاشق روغن ریخته و یک عدد پیاز را ریز کرده و تفت دهید و یک قاشق رب گوجه و هویج حلقه شده نمک و فلفل و زعفران و ۲ لیوان آب سس را درست کرده و بگذارید جوش بیاید و بعد رولت را با سلفون بلند کرده و به آرامی در سس قرار دهید و بگذارید به مدت نیم ساعت بپزد.

و بعد رولت را به آرامی با کفگیر برگردانده و ۵ دقیقه دیگر جوش بزند حالا ظرف رولت را از روی حرارت برداشته و رولت را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و سس را صاف کرده و مقداری از آن را روی رولت ریخته و بقیه را در سس خوری بریزید و در کنار رولت قرار بدهید و اطراف آنرا با سبزیجات تزئین کنید و میل نمائید.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز