هر اقدام بزرگ ابتدا محال به نظر می رسد.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶
خانه » آخرين اخبار » طرز تهیه غذای ترکی مرغ و بادمجان
طرز تهیه غذای ترکی مرغ و بادمجان

طرز تهیه غذای ترکی مرغ و بادمجان

طرز تهیه غذای ترکی مرغ و بادمجان

محلی : ترکیه 
آماده سازی : ۴۵ دقیقه 
پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم :

 بادمجان۲ عدد
مرغ ( گوشت بدون استخوان )نیم کیلو گرم
 فلفل سبز ۴ عدد
 پیاز ۱ عدد
سیر ۲ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
 رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
روغن مایع  نصف فنجان ( به میزان لازم )
 ادویه کاری فلفل سیاه و نمک  به میزان لازم

طرز تهیه :
غذای ترکی مرغ و بادمجان (Patlıcanlı Tavuk) نوعی خوراک ترکیه ای است.
مرغها را به قطعات کوچک برش داده و همراه پیاز خرد شده و سیر خرد شده در روغن تفت میدهیم.

فلفل ها را هم خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم. بادمجان ها را که قبلا برش داده و در کمی آب نمک نگه داشته ایم تا تلخی آنها گرفته شود و قبلا سرخ کرده ایم به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم.

بعد گوچه فرنگی را اضافه میکنیم و مواد را سرخ کرده و میگذاریم تا کاملا بپزد در آخر ادویه و نمک را اضافه میکنیم.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز