هنر ما را به گونه اي رويايي از درد هستي رها مي سازد.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶
خانه » آشپزی » طرز تهیه نان خرمایی مخصوص ماه رمضان
طرز تهیه نان خرمایی مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه نان خرمایی مخصوص ماه رمضان

نان خرمایی برای افطار ماه رمضان

یکی از بهترین خورکی ها برای سفره افطار ماه رمضان خرماست. با خرما غذاها و دسرهای بسیاری می توانید درست کنید. یکی از این دسرها، نان خرمایی است.

طرز تهیه نان خرمایی

برای سفره افطارتان نان خرمایی درست کنید

مواد لازم برای تهیه نان خرمایی برای افطار ماه رمضان :

آرد گندم : ۳ لیوان
ماست : ۲ قاشق غذاخوری
کره : ۲۲۰ گرم
بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
گلاب : ۵ قاشق غذاخوری
خرما : ۳۰۰ گرم
مغز گردو : ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ برای تزیین شیرینی

طرز تهیه نان خرمایی برای افطار ماه رمضان :

کره را روی حرارت به روش بن ماری ( روش بن ماری یعنی بدون حرارت مستقیم، روی حرارت کتری کره را آب کنید ) بخار قرار دهید تا آب شود.
بکینگ پودر و ماست را مخلوط کنید سپس به کره آب شده اضافه نمایید.
پس از مخلوط شدن مواد کم کم آرد را اضافه کنید و ۳ دقیقه ورز دهید ( فقط تا حدی ورز دهید که خمیر یکدست شود ).
خمیر را داخل نایلون فریزر بگذارید و به مدت ۲ ساعت کناری قرار دهید.
در این مدت خرماها را بشویید و پوست و هسته خرما را جدا کنید. سپس به همراه مغز گردو و گلاب مخلوط و چرخ کنید ( در صورت تمایل میتوانید ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین یا رازیانه اضافه کنید ).
پس از ۲ ساعت که خمیر آماده شد تکه هایی از خمیر بردارید و کف دست تان پهن کنید.
سپس داخل آن مقداری از خرمای چرخ شده بگذارید و از اطراف جمع کنید ( تمام شیرینی ها را به همین صورت اماده کنید ).
نان خرمایی ها را داخل سینی فر بچینید و روی آنها را با برس زرده تخم مرغ بمالید.
سپس سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه قرار دهید تا روی نان خرمایی ها طلایی شود.
پس از آماده شدن نان خرمایی باید صبر کنید تا خوب سرد شوند سپس داخل ظرف قرار دهید ، این نان ها بسیار ترد و شکننده می باشند و باید در زمان انتقال به ظرف خوب سرد شده باشند.
می توانید بسته به سلیقه تان انواع مدل های این شیرینی خوشمزه را آماده کنید ، در صورت تمایل می توانید پیش از قرار دادن نان خرمایی ها در فر یک گردو برای زیبایی بیشتر روی نان خرمایی ها قرار دهید و یا زرده تخم مرغ را با مقداری زعفران دم کرده مخلوط کنید و روی نان خرمایی ها بزنید تا رنگ طلایی تری داشته باشید.
منبع : irancook.ir

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز