حوادث چون روزها سپری می شوند.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶
خانه » آخرين اخبار » طرز تهیه پای تره فرنگی
طرز تهیه پای تره فرنگی

طرز تهیه پای تره فرنگی

طرز تهیه پای تره فرنگی

 

طرز تهیه پای تره فرنگی

همینک با طرز تهیه پای تره فرنگی با شما دوستان عزیز هستیم..

مواد لازم:

کره ۱۰۰ گرم
آرد ۱۴۰ گرم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
آب سرد ( آب را کم کم اضافه کنید ) ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه :

آب را کم کم اضافه کنید مواد را مخلوط کرده البته کره را خرد کرده و با نوک انگشتان مخلوط کنید و در ظرف مخصوص، پای خمیر را پهن کرده و با چنگال سوراخ کنید تمام نقاط خمیر را، بگذارید ٣٠ دقیقه استراحت کند بعد در فر بمدت ٢٠ دقیقه بگذارید.

مواد داخل پای تره فرنگی :

تره فرنگی خرد شده ۱ عدد
هویج کوچک ۱ عدد
پیاز نگینی خرد شده و تفت دهید ۱ عدد
سیر خرد شده ۱ حبه
فلفل دلمه نگینی خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

تمام مواد را با کره تفت دهید کمی نمک و فلفل و زرد چوبه و کمی پودر کاری و آویشن هم اضافه کرده همه مواد را باهم تفت داده فقط پیاز را همراه سیر جداگانه تفت دهید و به مواد اضافه کنید.

همه مواد را روی خمیر پای بریزید و سس آماده شده را هم روی مواد بریزید و در فر از قبل گرم شدن به مدت ١ ساعت قرار دهید تا کمی طلایی شود.

 

مواد لازم برای سس روی پای تره فرنگی :

شیر ١/٢ پیمانه
* خامه ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه کمی

* خامه مخصوص پخت وپز اگر نداشتید از خامه صبحانه استفاده کنید.

 

طرز تهیه :

همه مواد را مخلوط کرده با هم زن دستی کمی بزنید تا خوب مخلوط شود . کمی جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را هم داشته باشد که با سس روی مواد بریزید.

 

منبع : beryooni.com

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز