کسی را که به تو شنا یاد داد، غرق مکن.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۶
خانه » آخرين اخبار » طرز تهیه گشنیز ماهی
طرز تهیه گشنیز ماهی

طرز تهیه گشنیز ماهی

طرز تهیه گشنیز ماهی

 

 

 طرز تهیه گشنیز ماهی

مواد لازم :

 شیر ماهی۱ کیلوگرم
 فلفل سیاه۱ قاشق مرباخوری
پودر  زیره نصف قاشق چایخـوری
پودر زنجــبیل ۱ قاشق چایخوری
پودر گشنیز۱ قاشق چایخوری
پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
گوجه فرنگی بزرگ۴ عدد
آبلیموبه مقدار لازم
گشنیز ساطوری خرد شده۱ پیمانه
روغن و نمکبه میزان لازم

طرز تهیه :
ماهی‌ها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویه‌ها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال می‌گذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و  آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابه‌ای مناسب روغن ریخته و ماهی‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.

گوجه‌ فرنگی‌ها را پوست گرفته و نگینی خرد می‌کنیم و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی افزوده و به مدت ده دقیقه سرخ می‌کنیم.در هنگام سرو مابقی گشنیز و آبلیمو را می‌افزاییم.گشنیز ماهی با پلو و یا بدون پلو قابل سرو می باشد.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز