شب آنگاه زیباست که نور را باور داشته باشیم.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۶
خانه » آخرين اخبار » غذاهای سرطان‌زا که نباید دوبار گرم شوند
غذاهای سرطان‌زا که نباید دوبار گرم شوند

غذاهای سرطان‌زا که نباید دوبار گرم شوند

غذاهایی‌که اگر دوبار گرم‌شوند سرطان‌زا می‌شود

غذاهای سرطان‌زا

غذاهای سرطان‌زا که دوبار گرم شوند

غذاهای سرطان‌زا که فقط یک بار باید گرم شوند

چه غذاهایی سرطان‌زا هستند


نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شود سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شود.به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری ها، این تحقیق پزشکی نشان داد قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.

غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از :

  • ۱-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.
  • ۲-چغندر به سبب آنکه نتیرات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.
  • ۳-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
  • ۴-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.
  • ۵- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.
  • ۶-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
  • ۷-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز