عزیزانم هنگام نشستن, بزرگان و ریش سپیدان را بر خود مقدم بدانید.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶
خانه » آخرين اخبار » روش پخت و طرز تهیه حلوای سرلاک
روش پخت و طرز تهیه حلوای سرلاک

روش پخت و طرز تهیه حلوای سرلاک

روش پخت و طرز تهیه حلوای سرلاک

 

روش پخت و طرز تهیه حلوای سرلاک

fo2478

مواد لازم :

 آرد نصف لیوان
سرلاک  نصف لیوان
 کره۵۰ گرم
روغن  یک سوم لیوان
 آب نصف لیوان
 گلاب یک سوم لیوان
شکر  دو قاشق غذاخوری
زعفران به مقدار کافی

طرز تهیه :
آب، گلاب، شکر و زعفران را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
چون سرلاک شیرین است مقدار شکر حلوا را خیلی کم باید بریزیم و همین موضوع که باعث می شود که حلوا دیگر کشدار و انگشت پیچ نباشد. ولی مقدار شیرینی آن متعادل است.
حدود دو سه دقیقه جوشیدن برای این حلوا مناسب است.

آرد و سرلاک را داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم که نسوزد.
کمی که رنگش طلایی شد کافی است. ( فقط یه کم )

دقت کنید سریع می سوزد و تلخ می شود ( اگه تجربه کافی ندارید بهتر است آرد را تفت بدهید و بعد از آن که رنگ گرفت سرلاک را اضافه کنید. در این صورت امکان سوختن و تلخ شدن ندارد )

روغن و کره را اضافه می کنیم. مقدار کره و روغن بسیار کم باید باشد در حدی که خمیری شود. باید کم کم روغن را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به یک خمیر تقریبا شل برسید.

شربت را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم.
در حدی روی حرارت هم می زنیم که حلوا فرم گرفته و لطیف شود .

نکته : سرلاک با اضافه کردن آب پف می کند و در این صورت مجبور می شوید که مقداری آب به آن اضافه کنید.
رنگ حلوا و تیره و روشن بودن آن بستگی به میزان تفت دادن دارد که کاملا در اختیار خود شماست  که چقدر آن را تفت بدهید.
داخل ظرف سرو ریخته و آن را با قرص های میوه ای و اسمارتیز تزئین می کنیم.

چون میزان روغن حلوا کم است روغن بسیار کمی را پس می دهد و همین باعث می شود تا سطح کار صیقلی و تمیز در بیاید.
در ظرف دردار داخل یخچال می توانید برای چند افطاری از آن استفاده کنید.

fo2478

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز