نیکوترین عادت تفکر است و حکمت زاده تفکر.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ مهر ۱۳۹۶
خانه » آشپزی » آموزش تهیه صبحانه قارچ و گوشت خوشمزه
آموزش تهیه صبحانه قارچ و گوشت خوشمزه

آموزش تهیه صبحانه قارچ و گوشت خوشمزه

دستور تهیه صبحانه قارچ و گوشت با تخم مرغ

آموزش تهیه صبحانه قارچ و گوشت خوشمزه , دستور تهی قارچ و گوشت خوشمزه , طرز تهیه صبحانه قارچ و گوشت 

آموزش-تهیه-صبحانه-قارچ-و-گوشت-خوشمزه , دستور-تهی-قارچ-و-گوشت-خوشمزه , طرز-تهیه-صبحانه-قارچ-و-گوشت

دستور تهی قارچ و گوشت خوشمزه , طرز تهیه صبحانه قارچ و گوشت , آموزش تهیه صبحانه قارچ و گوشت خوشمزه ,  دستور تهی قارچ و گوشت خوشمزه , طرز تهیه صبحانه قارچ و گوشت 

طرز تهیه صبحانه قارچ و گوشت خوش طعم را برای شما داریم که می تواند مغذی ترین خوراکی برای اول صبح شما باشد و لذت ببرید. صبحانه مهم ترین وعده غذایی در روز محسوب می شود، قرار نیست همیشه نان و پنیر و کره و لبنیات برای صبحانه اماده کنیم. گاهی می توان با درست کردن خوشمزه ای، حسابی از خودمان اول صبح پذیرایی کنیم.

مواد لازم:

قارچ (پورتبلو،‌ ساقه جدا شده، یا قارچ معمولی درشت) ۸ عدد
نمک طبق ذائقه
روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
فلفل طبق ذائقه
تخم مرغ ۸ عدد
پنیر رومانو (تازه رنده شده) نصف فنجان
گوشت (قلوه گاه گوشفندی) ۸ برش گرد (۴۰۰گرم)
آموزش-تهیه-صبحانه-قارچ-و-گوشت-خوشمزه , دستور-تهی-قارچ-و-گوشت-خوشمزه , طرز-تهیه-صبحانه-قارچ-و-گوشتطرز تهیه:

۱٫ فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی نچسب بپوشانید. کلاه قارچ های پورتوبلو را با ملایمت با یک حوله ی کاغذی نم دار پاک کنید سپس به صورتی که سمت دکمه دار آن رو به بالا باشد داخل سینی فر بچینید. روی آنها با قلم مو کمی روغن زیتون بمالید و نمک و فلفل بپاشید.
آموزش-تهیه-صبحانه-قارچ-و-گوشت-خوشمزه , دستور-تهی-قارچ-و-گوشت-خوشمزه , طرز-تهیه-صبحانه-قارچ-و-گوشت

۲٫ سینی را داخل فر قرار دهید و ۱۰ دقیقه قارچ ها را بریانی کنید. قارچ ها را برگردانید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بریانی کنید تا نرم و قهوه ای شوند. از فر بیرون بیاورید و دوباره برگردانید به صورتی که سمت دکمه دار آن رو به بالا باشد. نیمی از پنیر رومانو را روی آنها بپاشید و کنار بگذارید.

۳٫ حالا وقت پختن تخم مرغ هاست. آنها را طبق سلیقه ی خود نیمرو کنید اما پیشنهاد می کنم جوری درستشان کنید که زرده کمی شل باشد.

۴٫ در همین زمان یک تابه ی بزرگ نچسب را روی شعله ی متوسط داغ کنید. گوشت را داخل کره سرخ کرده و در انتها به آن کمی نمک،فلفل،پودر سیر و موسیر اضافه کنید .بیکن را اضافه کنید.
آموزش-تهیه-صبحانه-قارچ-و-گوشت-خوشمزه , دستور-تهی-قارچ-و-گوشت-خوشمزه , طرز-تهیه-صبحانه-قارچ-و-گوشت

۵٫ برای سرو کردن کلاه های قارچ را داخل ۴ بشقاب بچینید. روی هر کدام یک تکه گوشت، یک تخم مرغ آماده شده و کمی پنیر رومانو قرار دهید و بلافاصله سرو کنید.

 

اشتراک گذاری مطلب
برچسب ها :
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز