آینده را قضا و قدر می سازد و امید و تلاش تو آن را می گذراند.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۶
خانه » آشپزی » آموزش تهیه سالاد سیب زمینی و تخم مرغ بسیار خوشمزه
آموزش تهیه سالاد سیب زمینی و تخم مرغ بسیار خوشمزه

آموزش تهیه سالاد سیب زمینی و تخم مرغ بسیار خوشمزه

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و تخم مرغ مفید و خوشمزه

education-prepared-potato-salad-and-eggs-2

سالاد سیب زمینی و تخم مرغ از مجموعه دستورغذایی های آشپز معروف مارتا استوارت است که حتما باید کتاب آن را خوانده باشید طرز تهیه این سالاد ویژه را برای شما آماده کرده ایم امیدوارم که مورد پسند شما باشید.
این سالاد که در تهیه ی آن از سیب زمینی آب پز و تخم مرغ استفاده می کنیم، شباهت بسیاری به سالاد الویه دارد و می توان آن را به عنوان وعده ی اصلی هم میل کرد.

مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد سیب زمینی و تخم مرغ

۲۳۰۰ گرم سیب زمینی

۱ عدد متوسط پیاز سفید

۱/۲ پیمانه سرکه سفید

۱ قاشق چای خوری شکر

۱ قاشق چای خوری نمک

نوک انگشت فلفل سیاه

۱ پیمانه سس مایونز

آبدوغcc۱۰۰

خیار شور۱/۴ پیمانه

برگ جعفری تازه به میزان لازم

تخم مرغ آب پزبه میزان لازم

فلفل سفید

education-prepared-potato-salad-and-eggs-1

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد سیب زمینی و تخم مرغ:

۱- از سیب زمینی های با سایز کوچک و یا متوسط استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید.
۲- پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۳- در اینجا می توانید به جای آبدوغ از ماست هم استفاده کنید.
۴- خیار شور را نازک حلقه حلقه کنید.
۵- جعفری را خرد کنید.
۶- تخم مرغ ها را حلقه حلقه کنید.
۷- سالاد باید حداقل برای ۲ ساعت در یخچال استراحت کند.

  1. سیب زمینی ها را در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش انداخته و برای حدود ۳۰ دقیقه تا زمانی که نرم شوند، بپزید. اجازه دهید تا بعد از پخت کمی خنک شوند. آن ها را پوست گرفته و به شکل حلقه هایی به پهنای نیم سانتی متر برش دهید.
  2. در کاسه ی بزرگی، پیاز خرد شده، سرکه، شکر، نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید. حلقه های سیب زمینی را اضافه کنید و به آرامی مواد را با هم ترکیب کنید به گونه ای که سیب زمینی ها خرد نشوند. آن ها را برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.
  3. سس مایونز، آبدوغ و خیارشور را اضافه کنید. برای ترکیب کردن مواد آن ها را در کاسه ای دیگری بریزید و دوباره به ظرف اول برگردانید. این کار را تکرار کنید تا بافت ترکیب مواد خامه ای شود.
  4. سالاد را حداقل برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت، غلظت مواد بیشتر می شود.
  5. روی سالاد را با جعفری خرد شده تزیین کنید و برش های تخم مرغ را در کنار آن قرار دهید. به آن کمی نمک و فلفل سفید بزنید.

education-prepared-potato-salad-and-eggs-3

زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه  زمان پختن : ۳۰ دقیقه ملیت : غذای فرنگی مناسب برای ۱۲ نفر

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز