هر روز، روزي است كه هست و هرگز در جهان روزهاي هم شكلي وجود نداشته است.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۶
خانه » آشپزی » ۳ دستور تهیه سوسیس و کالباس فوق العاده خوشمزه و لذیذ
۳ دستور تهیه سوسیس و کالباس فوق العاده خوشمزه و لذیذ

۳ دستور تهیه سوسیس و کالباس فوق العاده خوشمزه و لذیذ

خودتان سوسیس و کالباس خونگی خوشمزه تهیه کنید

طرز تهیه سوسیس و کالباس خونگی

سوسیس و کالباس یکی از خوش مزه ترین فست فودهابب است که ما به آنها علاقه داریم و با توجه به اینکه اخبار فراوانی مبنی بر غیر استاندارد بودن سوسیس و کالباسی که در بازار وجود دارد و گفته می شود در شرایط بهداشتی نامناسبی تهیه میشوند.

اما با تمام این وجود ما بازهم به این غذاهای دلچسب علاقه داریم و این علاقه باعث شد که ما برای شما عزیزان دستور پخت خانگی این غذاهای بیرونی را قرار دهیم تا شاید افرادی که به هر دلیل از مصرف این مواد غذایی صرف نظر کرده اند بتوانند برای خود این غذاهای خوشمزه و دلخواه را در خانه تهیه نمایند.

در این پست طرز تهیه ی یک ۳ نوع کالباس خانگی رو می گذاریم که می توانید با گوشت قرمز و یا مرغ درست کنید.
برای تهیه سویس یا کالباس دستورات تهیه زیادی است ما در این مطلب ۳ دستور مختلف تهیه سوسیس کالباس در منزل را برای شما عزیزان گردآوری نموده ایم. تا پایان همراه ما باشید.

سوسیس و کالباس خونگی

دستور ۱:

مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی

گوشت مرغ(قرمز)بدون استخوان : ۱ کیلو
سیر : ۳ حبه
زرده ی تخم مرغ : ۳ عدد
آرد : ۳ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه : ۵/۰ قاشق مربا خوری
نمک : ۱ قاشق مربا خوری
دارچین : یک سوم قاشق مربا خوری
زنجبیل : یک پنجم قاشق مربا خوری
هل : ۵/۰ قاشق مربا خوری
میخک : اندازه ی یک عدس
جوز هندی : اندازه ی ۲ عدس
( به جای میخک و جوز هندی می توان از ۵/۰ قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )
روغن مایع : ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

گوشت مرغ را همراه سیر ، ۳۳ بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض ۶۰ سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت ۴۵ دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه بوش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »

سوسیس و کالباس خونگی


دستور شماره ۲:

شیر خشک ( قنادی) ۱ پیمانه
آرد سفید نصف پیمانه
یخ حدودا ۲ پیمانه
سینه مرغ خام بزرگ ۱ عدد
نمک فلفل پودر خردل زنجفیل کمی
قارچ برش داده شده و پسته به میزان دلخواه
سیر به میزان دلخواه

آموزش تهیه سوسیس قارچ و مرغ خانگی :

سینه مرغ را با میکسر خوب له میکنیم. آرد و پودر شیر را اضافه میکنیم خوب با دست ورز میدیم تا یکنواخت بشه. ادویه های مورد نظر رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. یخ خرد شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم . نیازی نیست که یخ دوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه کرده مخلوط میکنیم. . خمیر آماده شده را درون کیسه پارچه ای که دوختیم میریزیم. کیسه مورد نظر باریک و بلند است و قطر و طول کالباس را تعیین میکند. بهتره که قطر کیسه حدود ۵ سانت باشه. دو انتهای کیسه را محکم میکنیم به طوری که خمیر کاملا درون کیسه متراکم و فشرده باشد. . کیسه حاوی خمیرکالباس رو یه مدت ۱۰ دقیقه درون آب در حال جوش قرار میدیم. و سپس از روی حرارت بر میداریم و صبر میکنیم خنک شود سپس کیسه را به مدات ۱ شب در فریزر قرار میدیم و بعد ۱ شب هم در یخچال قرار میدیم . کالباس آماده برای برش زدن است


دستور شماره ۳:

سوسیس و کالباس خونگی

مواد لازم:

فیله ی مرغ یا گوشت گوساله ی مخلوط با گوشت گوسفند: ۱ کیلو
سیر: ۵ حبه (به جای سیر می تونین از پودر سیر به همراه پودر پیاز هم استفاده کنید)
آرد: پایه ی مصرف ۳ قاشق غذاخوری هست اما اگر خمیر کالباس بیش از حد شل بود می تونیم تا ۶ قاشق هم اون رو افزایش بدیم
زرده ی تخم مرغ: ۳ عدد
یخ: ۶ تکه
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
تخم کرفس: ۲/۱ قاشق چای خوری
شیر خشک: که طبق دستور بهتره از شیر خشک نیدو محصول کارخانه ی نستله باشه:۱ فنجان
فلفل سیاه : نصف قاشق مربا خوری
نمک : ۲ قاشق مربا خوری که طبق ذائقه می تونه کم و زیاد بشه
دارچین : ۳/۱ قاشق مربا خوری
زنجبیل : ۵/۱ قاشق مربا خوری
هل : نصف قاشق مربا خوری
میخک : نوک قاشق مرباخوری
جوز هندی : قدری بیشتر از میزان گفته شده برای میخک (البته من خودم جوز رو خیلی زیاد استفاده می کنم چون طعمش رو در کالباس خیلی دوست دارم)
آویشن: ۴/۱ قاشق مرباخوری
اسانس دود مایع: نصف قاشق غذاخوری که اگر هم نبود اشکالی نداره و این تنها به طعم بهترش کمک می کنه.
روغن مایع : ۲ قاشق غذا خوری
کیسه یخ در اندازه ی متوسط برای تقریبا ۳۰ دانه ی یخ
دانه خردل، تخم گشنیز، رازیانه، و زعفران: به میزانی که دوست دارید
پسته ی تازه که با مقاطع دایره یی برشش می دیم و یا اگر پسته ی تازه در دسترس نبود از خلال پسته که حدود ۵۵ دقیقه در آب قرار داده شده استفاده می کنیم: مقداری که دوست دارید
قارچ: به میزان دلخواه

طرز تهیه کالباس قارچ و گوشت:

گوشت ها رو همراه سیر و جعفری خرد شده، ۳ بار چرخ می کنیم . آرد رو با تمام ادویه های خشک مون ۲ بار الک می کنیم و به مرغ یا گوشت اضافه می کنیم، مزه ی مواد رو می چشیم و در صورت تمایل ادویه هایی رو که دوست داریم مجدد اضافه می کنیم. بعد تخم مرغ رو به مواد اضافه می کنیم و همه ی مواد رو در غذاساز می ریزیم و ۵۵ دقیقه اجازه می دیم تا مخلوط بشن. در طول مدت روشن بودن غذا ساز به تدریج تکه های یخ مون رو با فاصله اضافه می کنیم.  سپس روغن مایع رو اضافه می کنیم و بعد از این مرحله، موادمون رو از غذاساز بیرون میاریم. در صورت شل بودن خمیر مقداری آرد اضافه می کنیم و با دست کمی ورز می دیم تا کل مواد به صورت خمیری نه زیاد سفت و نه زیاد شل در بیاد. در مرحله ی آخر پسته و قارچ خرد شده رو هم اضافه می کنیم……..سپس همه ی مواد رو روی فویل آلومینیومی می ریزیم و دو سر فویل رو مثل شوکولات خوب می پیچیم و می بندیم. سپس به مدت ۴۵ دقیقه موادمون رو بخار پز می کنیم. بعد از این مدت بلافاصله دور مواد مون رو در حالیکه هنوز از داخل فویل بیرون نیاوردیم، کیسه ی یخ می پیچیم و بعد از خنک شدن در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد بشه. بعد از سرد شدن به اندازه های دلخواه با چاقوی لیزری برش می دیم.

kalbas02

البته من خودم یک نوع دیگه کالباس درست کردم که از نوع اول به مراتب کارمندی تر هست….. من یک بسته گوشت چرخ کرده رو ( من همیشه گوشترو به اندازه ی غذای دو نفر داخل کیسه می ریزم و فریز می کنم بنابراین وزنش نکردم) یک بار که تقریبا عجله داشتم به همراه آویشن و جوز و سیر و نمک و قدری فلفل سیاه به اضافه ی مغز پسته همه رو با هم مخلوط کردم……. مواد رو می چشیدم و وقتی مطابق ذائقه مون شد اون ها رو داخل کیسه ی پلاستیکی ریختم و به صورت استوانه بستمش….. کیسه رو باز داخل چند کیسه ی دیگه گذاشتم و داخل آب جوش گذاشتم ۱ ساعت موند….. بعد داخل یخچال و همین که سرد شد سروش کردیم…… قیافه اش درست شبیه رولت گوشت بود ولی طعمش به شهادت خانواده و صدالبته خودم، عالی بود…..داخل ساندویچ به همراه کاهو و قدری مایونز و گوجه فرنگ و خیارشور واقعا خوشمزه می شه و خیلی هم سالمه!!!!!!

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز