دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آن ها را آشکار می کند.(آنتوان چخوف)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳ مرداد ۱۳۹۶
خانه » آشپزی » طرز تهیه باترمیلک
طرز تهیه باترمیلک

طرز تهیه باترمیلک

 

روش تهیه باترمیلک برای انواع کیک،شیرینی و میان وعده ها

باتر میلک،طرز تهیه باترمیلک،روش تهیه باترمیلک

 

باتر میلک چیست

  • یکی از مواد اولیه ای که در شیرینی پزی بسیار استفاده داره باتر میلکه. وقتی توی رسپی ها با مواد اولیه ای روبرو می شید که تو ایران تو مغازه ها موجود نیست، اصلا بی خیال رسپی نشید ۹۰ درصد این مواد جایگزین دارن یا می شه خونگی درستشون کرد. باترمیلک هم یکی از اون مواده که خیییلی راحت تو خونه قابل تهیه است.
  • باترمیلک مایعی ترش است که پس از عملیات کره گیری خامه حاصل می شود و رنگ زرد کمرنگ دارد
  • در خیلی از کیک های رژیمی، مقدار روغن را نصف کرده و به جای آن از باترمیلک استفاده می کنند.
  • باترمیلک برای حفظ رطوبت کیک و ایجاد طعم و مزه مطلوب تر در آن مورد استفاده قرار میگیرد. باترمیلک علاوه بر نتیجه عالی در بافت و طعم کیک ، به دلیل دارا بودن حالتی اسیدی ، به هضم غذا هم کمک می کند. مشاهده شده که در برخی از دستورهای غذایی نیز برای ترد شدن و در عین حال حفظ نرمی بافت گوشتها از باترمیلک استفاده می شود

باتر میلک،طرز تهیه باترمیلک،روش تهیه باترمیلک

نحوه درست کردن باترمیلک در خانه:

مواد لازم

شیر ۱ پیمانه

آبلیمو یا سرکه سفید ۱ قاشق

باتر میلک،طرز تهیه باترمیلک،روش تهیه باترمیلک

 

* برای درست کردن باترمیلک کافی است که ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو را به ۱ پیمانه شیر اضافه کرده و کمی با هم مخلوط کنید. سپس ۱۰ الی ۱۵۵ دقیقه در دمای اتاق بدون همزدن قرار بدهید. تا این ترکیب حالت بریدگی پیدا می کند. ترکیب را مخلوط کرده و باترمیلک آماده می شود.

 

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز