یكدیگر را مسخره نكنید (اگر دین دارید)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۴ مهر ۱۳۹۶
خانه » آشپزی » ناگت گیاهی بسیار خوشمزه و لذیذ
ناگت گیاهی بسیار خوشمزه و لذیذ

ناگت گیاهی بسیار خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه ی ناگت گیاهی

ناگت-گیاهی (1)

اگر رژیم گیاهی دارید اما با تماشای ناگت مرغ و گوشت و ظاهر خوش آب و رنگشان وسوسه می‌شوید، پیشنهاد می‌کنیم ناگت وجترین را تجربه کنید. برای تهیه این ناگت از مغذی‌ترین سبزیجات استفاده می‌شود و می‌تواند جایگزین خوبی برای انواع ناگت گوشت در وعده‌های غذایی و میان‌وعده‌ها باشد

طرز تهیه ی ناگت گیاهی

مواد لازم برای ناگت گیاهی:
سیب‌زمینی: ۲۰۰۰ گرم

اسفناج: ۵۰ گرم

هویج: نصف پیمانه، پوره شده

پیاز داغ: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

نخودفرنگی: یک‌چهارم پیمانه

ذرت: نصف پیمانه

پنیر فتا: ۱۰۰ گرم

پودر سوخاری: به میزان لازم

سس قرمز: به میزان لازم برای سرو

نمک و پودر سیر: به میزان لازم

ناگت-گیاهی (2)

روش تهیه ناگت رژیمی:
سیب‌زمینی را آبپز کرده و بدون آنکه ادویه یا نمک به آن بیفزایید آن را پوره کنید. هویج آبپز شده را هم پوره کرده و به سیب‌زمینی اضافه کنید.

بعد نخود سبز پخته را با پوره سیب‌زمینی و هویج ترکیب کنید و آن را به خوبی هم بزنید.
در این مرحله پیاز داغ، ذرت و پنیر فتا را به پوره‌ها اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید.

درنهایت نمک، فلفل و ادویه‌ها را به پوره اضافه کنید و اجازه دهید در دستگاه به‌خوبی یکدست شود.

در آخرین مرحله تهیه غذا کافی است این پوره را به‌صورت گلوله‌های کوچک درآورید و با مسطح کردنشان، آنها را در روغن زیتون یا کنجد تف دهید.

نکته !

اگر می‌خواهید ناگت شما رنگ و رویی متفاوت داشته باشد، می‌توانید از سبزیجاتی مثل جعفری یا پیازچه استفاده کنید. کافی است ۵۰ گرم از این سبزیجات را ساطوری کرده و به ترکیب سیب‌زمینی و هویج ساطوری شده اضافه کنید

منبع: http://www.neginjonoub.ir/preparing-delicious-vegetable-nuggets

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز