عشق، فراموش كردن خود در وجود كسی است كه همیشه و در همه حال ما را به یاد دارد.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳ مرداد ۱۳۹۶
خانه » آشپزی » شب یلدا را با مرغ بریان خوشمزه و سس انار تجربه کنید
شب یلدا را با مرغ بریان خوشمزه و سس انار تجربه کنید

شب یلدا را با مرغ بریان خوشمزه و سس انار تجربه کنید

آموزش طرز تهیه مرغ بریان خوشمزه به همراه سس انار

  • هیچکس نمی توند از یک مرغ بریان که با سس انار هم آمیخته شده بگذره . دیگر چیزی به بلندترین شب سال یا شب چله نمونده و خانوم های کدبانو به دنبال تهیه یک شام خوشمزه برای این شب باستانی هستند که ایرانیان این شب رو جشن می گیرند. در این مطلب قصد داریم به شما آموزش بدیم که چطور می تونیم ی مرغ بریان خوشمزه تهیه کنیم و شب بیاد موندنی رو رقم بزنیم پس با ما همراه باشید.

مرغ بریان - آموزش تهیه مرغ بریان با سس انار

مواد لازم برای درست کردن مرغ بریان با سس انار

آب انار : ۱ پیمانه
مرغ کامل : ۱ عدد
روغن زیتون خالص
نمک و فلفل تازه ساییده شده
آب مرغ کم نمک : ۱پیمانه
آویشن تازه : ۱ قاشق غذاخوری
دانه انار : ۱ پیمانه

طرز تهیه مرغ بریان با سس انار برای شب یلدا

آب انار را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط بجوشانید تا حجم آن به ¼ پیمانه کاهش یابد و کنار بگذارید.
در این حین مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه از یخچال بیرون گذاشته تا هم دمای محیط شود.

فر را روی ۲۲۵ درجه گرم کنید(همیشه یادتان باشد که غذا باید در فر گرم باشد تا بلافاصه عملیات پخت روی آن انجام شود).

مرغ را با روغن زیتون چرب کرده نمک و فلفل بزنید پاهای مرغ را با نخ نسوز ببندید و آن را داخل ظرف مخصوص فر بگذارید.
مرغ را داخل فر به مدت ۵۰ دقیقه بریان کنید. در نیمه زمان پخت یک بار آن را برگردانید تا همه جای آن طلایی رنگ شود.
سپس آن را داخل دیس گذاشته روی آن را با برس به سس انار غلیظ شده آغشته کنید. اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند

آب مرغ را داخل ظرف پخت مرغ بریزید.
ظرف را روی گاز بگذارید تا آب مرغ جوشیده شده و حجم آن نصف شود.
چربی اضافی مرغ و آب مرغ را جدا کنید، سپس آویشن و دانه های انار را اضافه کرده به همراه مرغ بریان شده سرو کنید.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز